Cum să umilești un fotbalist…

aganovic

Dacă vrei să umilești un fotbalist faci exact ce a făcut aseară Reghecampf, adică “mister”, în partida cu Viitorul. Îl introduci în mintul 50 și îl scoți îm minutul 75, căci chipurile a avut o evoluție modestă. Stau și mă întreb cam ce ar fi putut demonstra Aganovic în 25 de minute?

Băiatul ăsta a fost folosit pe vreo 5 posturi în acest sezon, a suferit o accidentare destul de gravă, a stat pe tușă aproape o lună,  iar acum te aștepți să aibă o evoluții senzaționale, bineînțeles în majoritatea partidelor venit tot din postura de rezervă. Cred că marele antrenor Reghecampf a greșit grav în acest caz. Mărturisesc faptul că nu am văzut decât frânturi din această partidă, evitând pe cât posibil să mai urmăresc partide din Liga 1, motiv pentru care nu ar trebui să îmi dau cu părerea, din cauză că nu știu cum a evoluat Aganovic. Totuși, chiar și dacă a avut o prestație modestă, nu cred că merita acest tratament. În primul rând pentru că Steaua nu avea cum să mai scape victoria, iar păstrarea lui Aganovic până la final nu ar fi dăunat cu nimic. Apoi, să nu uităm prestațiile absolut penibile în mod repetat a lui Enache, care este răsplătit aproape meci de meci cu postul de titular. Cam același lucru se poate spune și despre Golubovic. Acum vin și vă întreb de ce antrenorul Stelei nu aplică aceleași măsuri în cazul tuturor jucătorilor? Probabil are preferații lui care trebuie să joace indiferent de cum evoluează. Sau îi sunt impuși din altă parte, iar aici nu mă refer la personajul de la palat. Oare marele psiholog s-a gândit la faptul că acest jucător poate fi afectat după o această măsură? Oare cum va evolua Aganovic când va mai fi introdus, având o asemenea presiune? Pe lângă toate astea, oricum o dăm, Reghecampf a greșit aseară. Scoțându-l din teren pe jucătorul croat atât de repede, practic și-a recunoscut greșeala, dovedind că a fost total neinspirat în momentul în care l-a introdus.

În încheiere aș menționa că Reghecampf mi se pare un antrenor total schimbat față de primul mandat. Mult mai arogant, mai lipsit de modestie, se crede mare inovator și încearcă fel de fel de experimente care de cele mai multe ori dau greș. La momentul revenirii pe banca Stelei mi s-a părut cea mai bună alegere pentru roș-albaștrii, însă jocul echipei lasă de dorit. Sincer să fiu nu îmi vin în minte mai mult de două, maxim trei partide bune făcute de Steaua de când Reghe a revenit pe bancă, ceea ce să recunoaștem nu e puțin, e foarte puțin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s