United decide partida cu Leicester în 20 de minute

Manchester United's Juan Mata (2nd left), celebrates with team mates after scoring during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford in Manchester, England, on Saturday, September 24, 2016. Photo: AP

Cine a urmărit primele 22 de minute ale partidei de pe Old Trafford nu își putea închipui vreun moment că partida se va încheia cu o victorie la scor a gazdelor. Prima jumătate a reprizei a fost una echilibrată, niciuna dintre combatante dereușind să se ridice deasupra celeilalte, nici pe tabelă și nici ca joc.

United a rupt echilibru în minutul 22 prin Smalling, acesta reușind să înscrie printr-o lovitură de cap în urma unui corner. Din acel moment diavolii au zburdat efectiv pe teren, arătând ce poate realiza o echipă de valoare când nu mai are presiunea rezultatului. Astfel că Zieler a fost nevoit să mai scoată de încă 3 ori balonul din poartă, la golurile reușite de Mata, Rashford și Pogba, scorul înregistrat la pauză fiind 4-0. Leicester a părut o echipă efectiv hipnotizată după golul primit în minutul 22, asemenea unui boxer care primește lovitură după lovitură, fiindu-i imposibil să mai reacționeze. În repriza secundă elevii lui Ranieri au înscris totuși odată, dar soarta partidei era deja pecetluită de cele 20 de minute magistrale facute de United.

Pentru Mourinho a fost o victorie extrem de importantă, în contiile în care venea după 3 înfrângeri consecutive în toate competițiile, dar mai ales pentru faptul că cel mai iubit jucător de pe “Teatrul Viselor”, Wayne Rooney fusese lăsat pe banca de rezerve. Un eșec în aceste condiții ar fi adus cu siguranță multe critici la adresa tehnicianului portughez, care a luat o gură importantă de aer, evitând o posibilă stare de tensiune datorată lipsei căpitanului din primul unsprezece.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s