Dinamo și Pandurii se împiedică, Steaua se poate distanța

dinamo2-1024x768

Deși nu are evoluții tocmai convingătoare în ultima vreme, Steaua pare greu de ajuns din urmă atâta timp cât urmăritoarele sale se împiedică constant, așa cum au făcut-o aseară Dinamo și Pandurii. Pe Astra momentan nu o mai iau în calcul, iar Craiova mi se pare doar o glumă în lupta pentru titlu. Poate e devreme să tragem concluzii, dar rezultatele înregistrate etapă de etapă o favorizează doar pe Steaua.

Singurele echipe capabile să se ia la trântă cu Steaua par a fi Dinamo și Pandurii. Elevii lui Grigoraș s-au împiedicat în deplasarea din Moldova, fiind învinși cu 3-2 de CSMS Iași. Cu un lot experimentat la dispoziție, cu jucători care au mai dus astfel de campanii, Grigoraș nu a reușit să își conducă echipa spre victorie, antrenorul gorjenilor fiind departe de cel căruia i se spunea cu ceva timp în urmă “cel mai tare din oraș”. Pandurii a avut momente bune de joc, a condus, a egalat la 2, însă până la urmă a pierdut, rămânând la 5 lungimi în urma Stelei. Mult mai frustrați se simt probabil cei de la Dinamo, care au condus la Ovidiu aproape întreaga durată a partidei, deschizând scorul în minutul 17 prin Vali Lazăr. Spun frustrați nu pentru că au făcut un joc extraordinar ci pentru că au pierdut pe final, Viitorul egalînd cu 6 minute înainte de sfârșitul timpulului regulamentar. Un semi-eșec care i se datorează în oarecare măsură si lui Ioan Andone, acesta folosind o formulă experimentală, cu Rotariu și Palic lăsați pe banca, cu Patrick Petre titular, asta în condițiile în care primul din cei doi menționați mai sus este poate cel mai bun dinamovist din acest sezon alături de Vali Lazăr.

În urma acestor rezultate mă întreb dacă Steaua poate fi oprită din cursa către titlu? Nu că ar fi ea extraodinar de valoroasă, dar dacă nu te apropii de lider acum când jocul parcă le scârțâie și poți spera să se încurce, atunci când? Sunt sigur că în timp Reghencampf va pune reuși să regleze ce nu funcționează acum, iar atunci va fi prea târziu pentru ceilalți să mai revină. Deocamdată ceva nu merge nici în jocul Stelei, iar partida cu CFR de joi nu e deloc ușoară, cele 3 puncte nefiind dinainte câștigate, lucru care mă face să cred că Pandurii și Dinamo au trecut pe lângă o șansă bună de a veni în coasta Stelei.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s