Italia si Spania raman fara o echipa in Champions League

ucl

AS Roma paraseste UCL, eliminata fiind de FC Porto. Desi pornea cu prima sansa dupa 1-1 in turul de pe Dragao, capitolinii nu au reusit sa isi gestioneze situatia favorabila si a pierdut lamentabil, scor 0-3. La acest rezultat de neprezentare s-a ajuns mai ales datorita lui De Rossi, care a fost eliminat la scorul de 0-1, in urma unui fault inutil si prostesc in jumatatea adversa. Imediat dupa iesirea de la cabine este eliminat si Emerson, moment in care dezastrul era iminent, asa ca Porto a mai inscris de doua ori, trimitind Roma in Europa League.

Una din reprezentatele Spaniei a parasit si ea competitia, fiind eliminata de AS Monaco. Este vorba de Villareal, echipa care pornea cu mari ambitii in noul sezon. Calificarea a fost jucata in mare parte inca din tur, scor 1-2, Monaco reusind sa castige si returul, 1-0, dovedind ca fotbalul francez la nivel de club respira si prin alte echipe nu doar prin PSG.

Celtic a trait periculos in Israel, dupa cum ne-au obisnuit elevii lui Brendan Rodgers, pierzand cu 0-2, dar accede in grupele UCL cu scorul general de 5-4. Ludogorets accede si ea in grupe, reusind sa scoata un rezultat de egalitate la Plzen, 2-2, Keseru reusind sa inscrie pentru oaspeti in minutul 95. Legia Varsovia a obtinut nu fara emotii biletele pentru UCL, fiind condusa de Dundalk pana in minutul 92, cand s-a consfiintit scorul final 1-1, iar la general 3-1. Polonezii au reusit calificarea in grupele celei mai importante competitii interclub dupa o absenta de 21 de ani.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s