Wolfsburg, un miel la taiere in fata lui Ronaldo

real-madrid-cristiano-ronaldo-v-wolfsburg-champions-league-qf-second-leg_3447730

Nemtii de la Wolfsburg s-au prezentat pe Bernabeu ca mielul la taiere. Dupa un 2-0 datator de sperante reusit in partida tur, elevii lui Dieter Hecking au dat senzatia ca au venit in excursie si parca se aratau multumiti de faptul ca au ajuns pana aici. Au fost mult mai fricosi decat era cazul, in conditiile in care madrilenii nu s-au aruncat orbeste in atac, nu au fost tavalugul de alta data, cand aveau de intors un rezultat. Nemtii s-au trezit dupa 2-0, cand era deja prea tarziu, fiind clar faptul ca Real Madrid va mai inscrie odata si daca nu forteaza. In repriza secunda a picat si golul 3, cel care avea sa o trimita pe Wolfsburg acasa, cum de altfel merita, daca tinem cont de felul in care s-a prezentat in capitala Spaniei. Cu o astfel de mentalitate e greu sa faci fata pe o asemenea arena, unde in fata unei echipe mici, Realul are 1-0 inca de la cabine.

Despre Real nu as avea prea multe de spus, in conditiile in care adversarul nu a fost unul care sa opuna cine stie ce rezistenta. In schimb Ronaldo a fost magnific aseara, dovedind inca odata, daca mai era nevoie, ca este o masinarie de inscris goluri, care aseara a functionat perfect. A inscris din actiune, cu capul si apoi din lovitura libera, fiind calaul lui Wolfsburg, calificandu-si echipa in semifinale, acolo unde asteptam sa vedem cu adevarat ce poate Realul in acest moment. In urma hattrick-ului de aseara, Ronaldo a ajuns la 16 goluri in aceasta editie de UCL, o cifra cu adevarat impresionanta, fiind totodata primul jucator din istorie care reuseste hattrick-ul de 3 ori in aceeasi editie.

Legat de cealalta partida disputata aseara, as spune ca sunt surprins de eliminarea francezilor, pe care toata lumea ii vedea in careul de asi, sau poate chiar in finala competitiei. Au atarnat insa decisiv golurile primite in tur, o victorie pe Etihad fiind foarte greu de obtinut, mai ales la cum s-a prezentat PSG-ul aseara. Kevin De Bruyne si-a justificat si aseara suma platita in schimbul lui, inscriind golul calificarii, fiind unul dintre putinele atuuri ale cetatenilor in bataliile din semifinale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s