Marica si nationala

Marica si-a reziliat joi contractul cu gruparea turca Konyaspor. Internationalul roman spera acum sa isi gaseasca un nou angajament, pentru a reintra in circuitul echipei nationale, dorind sa fie prezent la europeanul din vara viitoare. Revenit din punct de vedere medical acesta s-a simtit neindreptatit  de faptul ca nu a mai fost  convocat in ultimele partide de selectionerul Anghel Iordanescu. Totusi, sa recunoastem ca generalul a procedat corect in conditiile in care Ciprian a evouluat foarte putin la Konyaspor, fiind macinat de o accidentare care l-a tinut departe de gazon timp de 7 luni.

Am auzit pe multi spunand ca este un atacant de valoare si trebuie sa lipseasca din lotul echipei nationale, dar cand nu ai jocuri in picioare, cand nu evoluezi deloc luni in sir e greu sa te prezenti la un nivel ridicat intr-o partida deciziva de calificare, fie ea chiar si cu Insulele Feroe. Mai mult de atat, Marica a fost nemultumit ca nu a fost convocat chiar si la dubla cu Ungaria si Grecia, partide la care chiar nu cred ca avea ce cauta. Cel mai bine pentru el ar fi sa isi gaseasca urgent echipa, sa mai lase din pretentile financiare, sa joace cat mai mult si poate asa va avea o sansa de a fi prezent pe iarba franceza.

Advertisements

2 comments

  1. nu faptul ca marica nu mai joaca de luni buni este o problema. problema este ca si din vacanta marica iti poate oferi mai multa calitate decat atacantii actuali

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s