Barcelona si PSG calificate in sferturi

 

      Barcelona a primit vizita englezilor de la Manchester City, iar forma oarecum slaba prin care trece Barcelona dadea ceva sperante cetatenilor, chiar daca in tur au pierdut cu scorul de 0-2. A fost o partida echilibrata, insa cea care a invins si de aceasta data a fost tot echipa catalana, Messi (67) si Dani Alves (90) reusind sa inscrie pentru Barcelona, in timp ce pentru City a marcat Kompany (89). Cetatenii au facut o partida buna, insa rezultatul din tur a atarnat greu in privinta calificarii.

      Partida de la Paris a fost doar una de palmares, soarta calificarii fiind transata inca din tur, cand parizienii au castigat clar in Germania cu 4-0. Nemtii au inceput bine partida de aseara si au deschis scorul prin Sam (6), dar PSG a egalat repede prin Marquinhos. Rolfes a ratat un penalty pentru oaspeti in minutul 28, iar de partea cealalta Lavezzi a reusit sa inscrie golul victoriei in minutul 53, scorul final fiind 2-1.

      Cele 4 echipe care s-au calificat pana acum in sferturi sunt Bayern Munchen, Atletico Madrid, Barcelona si PSG. Saptamana viitoare se vor disputa celelalte 4 partide ale optimilor: Chelsea-Galatasaray, Real Madrid-Shalke, Borussia-Zenit si Manchester United-Olympiakos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s